Telefon: 0410-46 800     Maila oss: thepeacock@palmtreehotel.se

Late breakfast

Härlig Late Breakfast med våffelbuffé
(weekend 10:00 – 11:30)

Vi erbjuder en late breakfast (10:00 – 11:30 – senast ankomst 11:00) (går även att boka tidigare i mån av plats) för alla er som vill njuta av sängen lite längre på lördagar och söndagar. Prova på vårt utökade våffelbord med massor av toppings och annat gott! Förboka minst 24 timmar innan till ett fördelaktigt pris på 125 SEK eller kom som drop in för 145 SEK i mån av plats. Barn t.o.m. 12år kostar 79 SEK. Barn 0-2 år gratis.

Juli & augusti endast förbokning.

Varmt välkomna på frukost

Hur underbart hade det inte varit att vakna väl utvilad för att sedan gå ut och njuta av en underbar frukost? Vi erbjuder en noggrant utvald hotellfrukost av kvalitet i en inbjudande miljö utan att behöva bo på hotell.

På vår fantastiska hotellfrukost hittar du ett generöst urval av varma och kalla godsaker med något som kan passa alla. Vår frukost serveras i vår restaurang, The Peacock. Det är en vacker restaurang som fokuserar på eleganta och tidlösa detaljer, och erbjuder samtidigt en avkopplande atmosfär.

Kom in och njut av vår frukost

Vi tycker att de finaste stunderna i livet bör delas, även de små… Du och dina vänner är varmt välkomna att avnjuta vår frukostbuffé till ett pris på 145 SEK per person.
Barn t.o.m. 12år kostar 79 SEK. Barn 0-2 år gratis.

Vi har öppet 7 dagar i veckan. Se palmtreehotel.se för öppettider.

A breakfast buffet with rolls, cheese and several vegetables