Telefon: 0410-46 800     Maila oss: thepeacock@palmtreehotel.se

Nyårsmeny

Nyårsmeny

Förrätt
Blini med tunnskuren rökt torsk på en bädd av krämig ricottaost.

Huvudrätt
Timjan och vitlöksbräserad oxfilé med borderlaisesås.
Serveras med dragondoftande potatisgratäng, toppad med krispig västerbottenost. 

Dessert
Förförisk svartvinbärsfylld vit- och mörkchokladbrownie.
Toppad med saltad karamellganache och krispig vit choklad.
Serveras med grädde, guldflakes och oxalis.  

Vegetarisk meny 

Förrätt
Saltbakad sellericarpaccio med rostade äppelbitar.

Huvudrätt
Kryddig confiterad butternutpumpa på en bädd av grönt.
Toppad med saltmandelflakes.  

Dessert
Förförisk svartvinbärsfylld vit- och mörkchokladbrownie.
Toppad med saltad karamellganache och krispig vit choklad.
Serveras med grädde, guldflakes och oxalis.

Vid allergi fråga personalen.

Pris:

395:-
vid beställning senast 23/12.

445:-
vid beställning 24/12 – 29/12.
(Sista beställnings dag 29/12)

Obs. vi bekräftar alla beställningar.
Tillagningsinstruktioner medföljer.

Hämtas 31/12 mellan klockan 12:00 – 16:00.